0

СЛАМКИ

3mm PLA черна коктейлна сламка

SS03-BLK
SS03-BLK
Малка коктейлна сламка от растителна PLA, 150mm дължина

5mm PLA черна дълга сламка

SS05-BLK
SS05-BLK
Черна сламка от растителна PLA, 210mm дължина

5mm PLA зелена раирана сламка

SS05-GS
SS05-GS
Прозрачна сламка със зелени линии от растителна PLA

7mm PLA зелена раирана сламка

SS07-GS
SS07-GS
Прозрачна сламка със зелени линии от растителна PLA

7mm PLA зелена раирана сламка

SS07-GSW
SS07-GSW
Прозрачна сламка със зелени линии от растителна PLA, индивидуално опакована

10mm PLA зелена раирана сламка

SS10-GS
SS10-GS
Прозрачна сламка със зелени линии от растителна PLA

6mm хартиена черна дълга сламка

PS06H-BLK
PS06H-BLK
Черна хартиена сламка, подходяща за студени коктейли и безалкохолни напитки

6mm хартиена черна коктейлна сламка

PS-06C-BLK
PS-06C-BLK
Черна коктейлна хартиена сламка, подходяща за студени коктейли и безалкохолни напитки

6mm хартиена зелена раирана сламка, стандартна

PS-06-GS
PS-06-GS
Бяло и зелено раирана хартиена сламка, подходяща за студени коктейли и безалкохолни напитки

8mm хартиена зелена раирана сламка

PS-08-GS
PS-08-GS
Бяло и зелено раирана хартиена сламка, подходяща за студени коктейли и безалкохолни напитки

8mm хартиена синя раирана сламка

PS-08-АS
PS-08-АS
Бяло и зелено раирана хартиена сламка, подходяща за студени коктейли и безалкохолни напитки

10mm хартиена зелена раирана сламка

PS-10-GS
PS-10-GS
Бяло и зелено раирана хартиена сламка, подходяща за студени коктейли и безалкохолни напитки

6mm хартиена бяла сламка, стандартна, индивидуално опакована

PS-06-WW
PS-06-WW
Бяла хартиена сламка, подходяща за студени коктейли и безалкохолни напитки

8mm хартиена бяла сламка, джъмбо, индивидуално опакована

PS-08-WW
PS-08-WW
Бяла хартиена сламка, подходяща за студени коктейли и безалкохолни напитки
ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ С НАС ?